Kazım Karabekir Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi; kendine güvenen, yeteneklerinin farkında ve bu özelliklerini kullanabilen, yeniliklere açık, kendisi ve çevresiyle barışık, manevi ve kültürel değerlerine saygılı öğrenciler olarak yetiştirmektir.

Misyon: "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" şiarıyla her durumda öğrenmeye hazır, hayat boyu öğrenme yetisine sahip, araştırmacı, okuma becerisini geliştirmiş, ufku geniş öğrenciler; yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Başarılar: 2021-2022 yılında OSYM sınavlarında Türkiye sıralamaları; sportif ve kültürel yarışmalarda il derecelerimiz derecelerimiz vardır.

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 08.00-15.10
Yabancı Dil: İngilizce,Almanca
Servis Bilgisi: Okulumuzda ücretli öğrenci servisi taşıması ile uzak yerleşim yelerinden gelen öğrencilerimiz için taşı malı eğitim kapsamında ücretsiz taşıma hizmeti verilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 9. Sınıf: 397,0874 10. sınıf: 364,1438 11. Sınıf: 392,7692 12. Sınıf: 406,2888
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz proje okulu olarak her yıl farklı bölümlere öğrenci yerleştirmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yüzde otuz. Bu listenin haricinde yerleşme puan aralığında olup tercih yapmayan öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz futsal, voleyboy, basketbol, hentbol, masa tenisi alanlarında etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Öğrencilerimiz Tübitak proje yarışmaları ile farklı kategoride yarışmalara katılmaktadırlar. Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılında Robotik Kodlama ve Coğrafya alanında iki adet bölge derecesi almıştır.
Proje Çalışmaları: Bilimsel projeler ile Sosyal sorumluluk projelerine fiili katılım göstermekteyiz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuz Erasmus öğrenci hareketliliği programına kabul edilmiştir.

WEB - https://vankazimkarabekir.meb.k12.tr

Adres - Hafiziye Mah. Kazım Karabekir Cad. Kazım Bey Sok

Adres - Hafiziye Mah. Kazım Karabekir Cad. Kazım Bey Sok

Ulaşım Belediye otobüsü,Halk otobüsü,Minibüs